Du er her: PKS interiør

Les mer PKSInterior.no

 

Kataloger PKS interiør
Klikk her for å laste ned alle
katalogene fra PKS interiør

PKS Interiør - Møbler og interiør

PKS er importør og leverandør av møbler og interiør til restauranter, caféer, puber, konditorier, kaffebarer, hoteller etc.

Vi har et rikholdig utvalg av bordunderstell, bordplater, barkrakker og stoler. I tillegg kommer utemøbler/sommermøbler, og sofaer for utesteder. Vi leverer også barinteriør/-utstyr som komplette bardisker, lamper, glassoppheng, og en masse annet til barer, restauranter - alle slags serveringssteder over hele landet.

Vi leverer alt du trenger av:
 

• Bardisker
• Barkrakker og barstoler
• Brettbaner
• Glassoppheng
• Utemøbler
• Køordnere
• Hotellinnredning

 

Bardisker fra PKS interiør AS
Her finner du en oversikt over hvilke bardisk-modeller vi leverer. Prisene gjelder uten tappetårn og tilbehør som fotrailer etc. I tillegg spesialproduserer vi alt etter produksjonstegninger eller ønsker.

Barkrakker
Vi er stolte av å kunne tilby et fantastisk utvalg av barkrakker, både klassiske barstoler i mørkbeiset massiv bøk, og mer moderne utseende barkrakker i materialer som børstet stål, krom, akryl, eller eksempelvis aluminium og kunstrotting for utebruk. Vårt barkrakk-sortiment består av mer en 1300 varianter. Vi leverer barkrakker og barstoler alle prisklasser, i en mengde forskjellige materialer og utførelser.

Glassoppheng
Våre glassoppheng leveres i børstet stål, krom og messing finish, og sortimentet består av mange forskjellige størrelser og utforminger. de enkle modellene leveres i lengdene 300mm, 350mm, 400mm og 450mm, samt en modell som er 315mm lang. I tillegg finnes det modeller for flere rekker med glass. Les mer I vår katalog på www.PKSinteriør.no

Utemøbler og trender
Vi i PKS følger trendene innen utemøbler tett for at vi skal kunne tilby deg som kunde de beste produktene.
Vi ser at trenden med vedlikeholdsfrie utemøbler fortsetter. Vår nye 2016 katalog har preg av flere farger og materialvalg. Nette utemøbler som er enkle å stable bort når de ikke er i bruk, utnytter uteplassen maksimalt. Vi kan i år presentere en rekke stablebare stoler i tillegg til ulike varianter av klappbordunderstell.

Hotellinnredning & prosjekter
La PKS interiør AS hjelpe deg med innredning til ditt prosjekt. Vi har med over 20 år i bransjen opparbeidet oss bred kunnskap om møbler og interiør til hoteller, restauranter, barer, puber og cruiceskip. Nå presenterer vi hotellrommøbler slik at du som kunde skal ha en leverandør å forholde deg til.

Køordnere
Vi leverer alt du trenger av køordnere og tau, med stødige modeller I krom eller messing.

Håndløper i protectan messinglook Fotstøtte i krom Taklampe Køordner i krom

 

Kontakt oss:

PKS Interiør & Industri AS
Kniveveien 29
3036 DRAMMEN

Telefon: 32 26 00 60
Telefaks: 32 26 00 61
E-post: salg@pks.no

Godkjenninger:

Samarbeidspartnere:

Besøk oss på:

PKS Interiør og industri AS © 2009-17 - Innholdsoversikt

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS